De directie van Spotlight bestaat uit Wiljan Vloet, Mart Vloet en Stephan Konijnenberg:

Wiljan Vloet is de initiatiefnemer en oprichter van Spotlight Voetbal Support. Wiljan, voormalig hoofdtrainer van NEC-Nijmegen, ADO Den Haag, Sparta-Rotterdam, Roda JC en FC Den Bosch, is per 1 juli 2011 als Algemeen- & Technisch Directeur in dienst getreden bij Sparta - Rotterdam. De visionair van het gedachtengoed binnen Spotlight heeft als belangrijke taak dit te bewaken binnen alle facetten in de onderneming.

Mart Vloet is mede-oprichter van Spotlight. Als directeur van Spotlight is Mart verantwoordelijk voor het algemeen management binnen de onderneming. Namens Spotlight is Mart tevens lid van het Dagelijks Bestuur van TalentTree B.V. en samen met Spotlight ontwikkelen beide partijen De Talent Tool. De Talent Tool is een innovatief Talent Ontwikkel Systeem, wat op dit moment als pilot wordt uitgerold. In januari 2013 wordt De Talent Tool in de verkoop aangeboden. Belangstellende partijen, zowel uit de voetbalwereld als uit het bedrijfsleven hebben zich al gemeld hiervoor.   

Stephan Konijnenberg is arts/echografist en binnen Spotlight verantwoordelijk voor de volledige medisch/inhoudelijke aspecten. Stephan heeft ruim 20 jaar ervaring als huisarts in zijn huisartsenpraktijk, waar hij drie dagen werkzaam is. Hij is tevens medisch directeur van Icone, een zelfstandige behandelkliniek voor orthopedie en sportletsels. Drs. Konijnenberg is directeur/oprichter van SK:Med, een medisch netwerk, waarin een orthopedisch chirurg, een bedrijfsarts, een sportarts, een diëtiste, fysio- en manueel therapeuten, verpleegkundigen, medisch fitnesstrainers en sportmasseurs vertegenwoordigd zijn.

Managementteam
Door het directieteam is een aantal managementteamleden aangetrokken. De leden van het managementteam staan samen met de directie van Spotlight in voor de veiligheid van de kinderen en ze zorgen ervoor dat iedereen met respect en op een plezierige manier met elkaar omgaat. Het team van Spotlight zorgt ervoor dat de regels van Spotlight worden nageleefd.

 

 
Gratis lid Inschrijven voetbalClub