Ambassadeur van Spotlight.


20-10-14: Wedstrijdritme behouden bij Jong PSV.
Afgelopen zaterdag was er geen invalbeurt voor Rai bij het 1e team. Zodoende kon Rai maandag een volledige wedstrijd met Jong PSV spelen tegen Fortuna Sittard. Met een assist en enkele kansen voor Rai werd de wedstrijd afgesloten met een gelijkspel.
Goal van Rai tijdens laatste wedstrijd van Ji-Sung Park.
In Changwon stond Rai in de basis bij de laatste wedstrijd van Park en scoorde in de 39e minuut de 1-2 voor PSV. Prachtig schot van buiten de zestien waarmee Rai zijn eerste doelpunt als speler van PSV1 heeft gemaakt.

Trip Zuid-Korea met PSV1 als afsluiting van seizoen 2013-2014.
Rai is met uitgedunde selectie PSV1 mee naar Zuid-Korea. Een mooie afsluiting van het seizoen 2013-2014, dat begon als aanvoerder van de A1, en eindigde met de toezegging dat Rai volgend seizoen tot de A-selectie zal behoren.

Rai bezorgt zijn vader extra wedstrijdspanning.
Maandag 3 februari 2014 was Rai met zijn doelpunt namens Jong PSV tegen Sparta-Rotterdam debet aan extra wedstrijdspanning bij zijn vader Wiljan. De stand tussen beide ploegen kwam hierdoor op 1-1. Voor Sparta-Rotterdam was het noodzakelijk om de 3 punten mee naar Rotterdam te nemen, om zodoende nog aansluiting te houden met de kop van de ranglijst. Dit lukte uiteindelijk en was de wens van de andere aanwezige familieleden uitgekomen. Winst Sparta en doelpunt van Rai.

Met 2 invalbeurten is het debuut een feit in een vriendschappelijk duel.
Tijdens het trainingskamp heeft Rai tweemaal mogen invallen in het eerste elftal van PSV. Mooie beloning en het zal Rai extra motiveren om in de 2e seizoenshelft bij Jong PSV het volgende stapje te zetten.


Rai met PSV 1 op trainingskamp op Gran Canaria.
Maandag 6 januari 2014 is Rai met de selectie op het vliegtuig gestapt naarGran Canaria voor het trainingskamp tijdens de winterstop. Samen met Menno Kochen Benjamin van Leer kan Rai aan Philip Cocu laten zien dat Jong PSV een tussenstap 
is.

Wanneer mogen wij het debuut van Rai verwachten?

  • In de wedstrijd Feyenoord - PSV mocht Rai wederom mee als wisselspeler.
  • Tegen Ludogorets (Bulgarije) zat Rai bij de laatste 18 en zodoende op de bank in een ijskoud stadion.

 

 

Toegevoegd aan PSV1

Vlak voor de interland tegen Ludogorets (Bulgarije) op 28 november 2013, is Rai toegevoegd aan de selectie van Phillip Cocu. Rai is pas enkele maanden eerder van de A1 naar Jong PSV "gepromoveerd" en op basis van zijn prestaties aldaar nu dus naar selectie PSV1. 

 

Wereldgoal tegen Portugal tijdens EK o. 19 jaar

Rai Vloet is geselecteerd in het Nederlands team onder 19 jaar dat momenteel deelneemt aan het EK te Litouwen.

De eerste wedstrijd tegen Litouwen werd gewonnen met 3-2 door de winnende goal in blessuretijd door Rai. In de wedstrijd tegen Portugal stond Rai in de basis. Helaas werd deze wedstrijd verloren met 4-1. Rai scoorde, als pleister op de wond, met een wereldgoal de enige treffer van Oranje. De laatste poule wedstrijd is tegen Spanje.

 

 

 

 

 
Gratis lid Inschrijven voetbalClub