nieuwsbrief 5

Spotlight Voetbal


Nieuwsbrief 5
24 november 2011


Beste ,

Op 21 oktober was de Kick Off van Spotlight. Misschien was je er bij, misschien ook niet, maar je hebt je email-adres ingevuld tijdens de flyeractie in oktober door Spotlight. Daar zijn we blij mee, je bent nu lid van Spotlight, zomaar gratis. Je blijft op de hoogte van alle nieuwtjes. Wil je de ontbrekende gegevens, zoals van welke club je lid bent, in welk team je speelt en wie je grote voetbalvoorbeeld is nog even invullen op onze website: www.spotlight-voetbal.nl. Mocht je de gegevens al hebben ingevuld, dan geldt dit onderdeel niet voor jou. Je bent al lid! Onder alle bestaande en nieuwe inschrijvers verloten wij een mooi voetbalshirt. Dus zorg dat je mee doet voor deze mooie prijs!

Techniektraining
Spotlight Voetbal Support is op 28 oktober gestart met techniektrainingen onder leiding van PSV jeugdtrainer Jefta Bresser en zijn assistent Sepp. De groep bestaat uit 20 spelers, die enthousiast zijn en veel leren op voetbalgebied. Tijdens de tweede training is van iedere deelnemer een filmpje gemaakt, deze beelden worden dan beoordeeld door de trainers en met de speler besproken. Tijdens de derde training zijn drie scouts van PSV komen kijken, heel bijzonder. De scouts realiseren zich waarschijnlijk dat bij de hoogwaardige Spotlight trainingen het talent van de voetballer duidelijk zichtbaar is. Kom gewoon eens kijken, iedere vrijdagavond om 19.00 uur start de training. Misschien ook iets voor jou! Kun je je voor de volgende basiscursus techniektraining inschrijven!

Trainingscyclus gevorderden
Op 9 december neemt Jefta Bresser een belangrijke trainer van Fullham mee naar de training. Dan worden afspraken gemaakt voor de twee nieuwe cursussen, basis en gevorderden. Hiervoor kan iedereen zich inschrijven. De cursussen gaan in het voorjaar 2012 starten. Kijk op de website bij foto's, daar zie je hoe de kinderen in Spotlight kleding goed bezig zijn. Jij kunt dit ook mee gaan maken. Voor euro 195,00 voor 10 lessen word je opgeleid nog een betere voetballer te worden. 

 

Bekijk deze nieuwsbrief online | Afmelden