Nieuwsbrief 1 - 21 september

Spotlight Voetbal


Nieuwsbrief 1
oktober 2011


Beste Bram,

Je hebt je ingeschreven als lid van Spotlight Voetbal Support. Een hartstikke goede beslissing.

Heb je ook al gelezen dat op 21 oktober door ons een groot voetbalfeest wordt georganiseerd. Kom samen met je vriendjes en je ouders naar Veghel, vanaf 18.30 uur is het feest op de velden van Blauw Geel. Je mag allerlei leuke voetbalspelletjes doen. En het zou zo maar kunnen dat je op de foto wordt gezet met echte profvoetballers. Want die komen ook.
 
En verder ook leuk voor jou:
Kom meedoen aan de techniektraining door PSV voetbaltrainer Jefta Bresser. Het zijn tien trainingsavonden, vrijdagavond 28 oktober om 18.30 uur begint de eerste training en de laatste training staat gepland op 13 januari 2012. Steeds anderhalf uur lekker trainen met "de beste jeugdtrainer van Nederland". Daar zul je heel veel leren!

Vraag aan je ouders of je je mag inschrijven. Op de website www.spotlight-voetbal.nl vind je alle achtergrondinformatie en het inschrijfformulier. Niet vergeten hé? En vertel het ook aan je vriendjes. De eerste 10 aanmelders krijgen de trainingscyclus aangeboden met 50 euro korting, dat betekent nog geen 10 euro per uur én dat voor zo'n goede training!!!

Tot ziens,

Wiljan Vloet

Bekijk deze nieuwsbrief online | Afmelden