Nieuwsbrief 05-2013

Spotlight Voetbal


Nieuwsbrief 5
 24 juli 2013


Beste ,
 

Momenteel hebben de meesten van jullie vakantie of het staat op het punt te beginnen. Gezien het mooie weer van de laatste dagen zal het voor een ieder genieten zijn. Wij wensen jullie veel plezier tijdens de vakantie.

 

Spotlight is de afgelopen maanden druk bezig geweest met de ontwikkeling en afronding van de TalentTool.

Deze web applicatie is speciaal gemaakt om de talenten en verbeterpunten van iedere voetballer te herkennen en te ontwikkelen.

Momenteel zijn al een paar verenigingen, o.a. Sparta-Rotterdam, actief met de TalentTool. We zijn hiermee ook op de televisie bij RTL7 geweest in de documentaire "achter de poorten van het Kasteel". Misschien heb je het gezien?

In een van de volgende Nieuwsbrieven komen we hierop terug wat de TalentTool voor jou kan betekenen. Je kan al wel vast kijken op de website www.spotlight-voetbal.nl  bij cursussen wat we willen gaan organiseren.

 

In september 2013 gaan we weer beginnen met de cursussen Techniek- en Keeperstrainingen op het sportcomplex van Avanti'31 te Schijndel. We gaan iets nieuws toevoegen tijdens de cursussen, namelijk een persoonlijke video-analyse van elke deelnemer. Inschrijven is vanaf heden mogelijk via onze website www.spotlight-voetbal.nl

 

Binnenkort meer als jullie van vakantie terug zijn.

 

 

Met sportieve groet,


Wiljan Vloet

 

Bekijk deze nieuwsbrief online | Afmelden