Nieuwsbrief 7

Spotlight Voetbal


Nieuwsbrief 7
november 2012


Hoi  ,

Spotlight is volop bezig met voetballers uit de omgeving, die in drie groepen op hoog niveau training krijgen, in de groep basis, de groep gevorderden en ook een groep keepers basis. Al eerder bleken deze kinderen, die extra trainingen volgen bij de professionele trainers van Spotlight, scouts van PSV en FC Den Bosch aan te trekken. Op dit moment zijn er drie spelers die gescout zijn en trainingen volgen bij respectievelijk PSV en FC Den Bosch. Binnenkort is duidelijk of deze drie jongens ook daadwerkelijk worden "aangenomen" door deze Betaald Voetbal Organisaties (BVO). Spannend: voor de jongens, maar ook voor ons als Spotlight.

Wij horen ook terug van trainers dat er ontzettend veel geleerd is bij de Spotlight trainingen, de voetballers stromen sneller door naar hogere teams. Dus: het is de moeite waard. Gewoon om beter te leren voetballen en ook om er veel lol in te hebben. Schrijf je in voor de volgende cyclus, die start in maart 2013.

Inschrijven nu al mogelijk

Spotlight Voetbal Support werkt volledig volgens de visie van Wiljan Vloet, algemeen en technisch directeur van Sparta Rotterdam en voorheen als trainercoach werkzaam in het Betaald Voetbal bij Roda JC, FC Den Bosch, NEC en ADO Den Haag.

Webwinkel
We hebben sinds kort ook een webwinkel, zie maar op onze website www.spotlight-voetbal.nl. Voor jou als lid hebben we enkele speciale acties. Jij krijgt als lid 10% korting. Er staan veel leuke cadeaus in. En er komen wekelijks ook nieuwe producten bij. Sinterklaas en Kerst komen eraan, dus zoek iets uit wat je op je verlanglijstje zet. 

Spotlight Voetbal Support heeft in Nederland nu ook het alleenrecht voor verkoop van Quick Feet, een voetbaltechnisch spel. Het spel kost euro 190,00 en zorgt voor vele uren sportplezier. Toch ook super om dit te krijgen als cadeau? Je kunt het spel zelfs binnen opstellen, dus ook in de winter fijn trainen, maar dan in je (huis)kamer. Zie hier het filmpje <"http://www.youtube.com/embed/QJA350JJrV8"

Met sportieve groet,

Wiljan Vloet


 
 

Bekijk deze nieuwsbrief online | Afmelden