Nieuwsbrief opleidingsavond verenigingen B

Spotlight Voetbal


Nieuwsbrief 1
april 2012


Beste ,

Met uw voetbalvereniging heeft Spotlight Voetbal Support BV al wat contacten op verschillende terreinen gehad. Spotlight Voetbal Support is de aanbieder van voetbalactiviteiten, opgericht door Wiljan Vloet en Mart Vloet. Samen met een aantal geselecteerde medewerkers ondersteunt en begeleidt Spotlight met een uitgesproken missie en duidelijke visie het voetbal in de breedste zin van het woord. Wiljan Vloet heeft ruim 10 jaar ervaring als trainer in het profvoetbal. Mart Vloet heeft veel managementervaring in diverse ondernemingen en is samen met Wiljan verantwoordelijk voor de missie en visie van Spotlight. 

Wij willen u als belangstellende vereniging en mogelijk toekomstig lid van Spotlight Voetbal Support uitnodigen voor twee opleidingsavonden die Spotlight Voetbal Support organiseert op

dinsdag 15 mei en dinsdag 22 mei 2012 van 19.30 tot 22.00 uur

U kunt lid worden van Spotlight door uw gegevens digitaal in te vullen op onze website www.spotlight-voetbal.nl. Deze gegevens zijn uitsluitend voor eigen gebruik. U als vereniging wordt als lid als eerste op de hoogte gesteld van speciale acties, interessante opleidings- en trainingsavonden en andere zaken. Vraag via de website uw code aan en u kunt uw lidmaatschap gaan bevestigen door het invullen van een aantal clubgegevens.

Wat betreft deze twee avonden: op 15 mei gaat Wiljan Vloet specifiek in op het leeftijdgerichte trainen. Op 22 mei gaat medisch directeur Stephan Konijnenberg u van alles vertellen over blessurebehandeling én blessurepreventie. De avonden zijn zeer interessant EN GRATIS TOEGANKELIJK voor trainers en kaderleden van uw club. U mag zoveel mensen afvaardigen als u wilt, alle trainers van uw club zijn welkom, maar we willen uiteraard graag van u weten hoeveel personen er komen namens uw vereniging. Graag even het aantal per mail info@spotlight-voetbal.nl doorgeven. U bent allen van harte welkom. De avonden vinden plaats in de meetingroom van RKSV Schijndel, Sportpark Zuideinderpark, Rooiseheide 20, 5481 SG Schijndel, tel (073) 549 20 27.

Graag tot 15 mei a.s. Het belooft een bijzonder leerzame avond te worden. Als u nog vragen hebt dan zien wij uw reactie graag tegemoet per mail of u kunt bellen met Spotlight Voetbal Support, tel (073) 543 04 38 of met Mart Vloet 06 53 29 86 03.

Spotlight Voetbal Support  

Bekijk deze nieuwsbrief online | Afmelden