nieuwsbrief 1 trainingsleden

Spotlight Voetbal


Nieuwsbrief 1
9 maart 2012


Beste ,

En, hoe is de eerste wedstrijd van de competitie vorige week gegaan? Weer echt gespeeld om de punten. En weer flink bezig om een nog betere voetballer te worden? 


Spotlight techniektraining gevorderden
Spotlight start op 6 april met een nieuwe cursus techniektraining basis en een cursus voor gevorderden. De techniektraining voor gevorderden mag je alleen gaan doen als je de basis hebt gevolgd. Dat geldt dus voor jou. Hartstikke leuk om door te gaan en nog meer te groeien in en met je voetbaltalent. Schrijf je in, we zouden het heel leuk vinden om met je verder te gaan trainen. Ook weer 10 avonden, de trainingen vinden in Schijndel bij SV Avanti 31 plaats. Alle details staan op onze website. De folder sturen we je toe als we je inschrijving hebben ontvangen. Op vrijdag 30 maart geeft Spotlight Voetbal Support een demonstratietraining in Schijndel bij SV Avanti '31 om 16.30 uur en bij RKSV Schijndel om 19.00 uur. Kom gerust kijken.

We zijn op jou als Spotlight-lid heel zuinig. We bieden jou dan ook een speciale prijs aan om de tweede keer deel te gaan nemen. De cursus techniektraining kost € 195,00, wij bieden jou 10% korting en dat betekent dat jij voor € 175,50 mag deelnemen. Tien trainingsavonden van anderhalf uur voor deze speciale prijs! Mocht je in het bezit zijn van de Spotlight-kleding dan kun je deelnemen voor € 156,00 (-/- € 19,50 kosten bruikleen kleding).

We gaan ook nog een selectietraining houden voor alle nieuwe deelnemers en voetballers die willen gaan deelnemen. Die datum laten we jou zeker nog weten.
Denk ook nog aan zondag 6 mei, dan is er dus de bijeenkomst voor jou als deelnemer waarbij film- en foto-opnamen gemaakt gaan worden en de uitreiking van het Spotlight Voetbal Support certificaat, ondertekend en uitgereikt door Wiljan Vloet en Jefta Bresser!


 

Bekijk deze nieuwsbrief online | Afmelden