SOCIAAL-MAATSCHAPPELIJK


Voor het onderdeel sociaal maatschappelijke onderdeel is André Cornelissen en Ad Maassen aangetrokken. André heeft ruime ervaring met de sociaal-maatschappelijke aspecten, die hij aan de hand van speelse voetbalopstellingen onder de aandacht van de deelnemers brengt. Hij heeft binnen Willem II, Interpolis en de gemeente Tilburg ruime ervaring opgebouwd en de belangstelling voor deze voetbalonderdelen binnen basisscholen wordt nu verder in een Spotlight-plan uitgewerkt.

Spotlight probeert jeugd en jongeren normen, waarden en vaardigheden bij te brengen. Dit gebeurt door het inzetten van de spectaculaire Funarena. Jeugd en jongeren worden al sportend gestimuleerd om na te denken over o.a. omgang met anderen, fairplay, het belang van sport en een gezonde leefstijl. De Funarena verbindt en activeert.


 

 

SPOTLIGHT OP VOETBAL EN GEZOND GEWICHT.


Met enkele basisscholen uit de regio Brabant wordt momenteel door Spotlight een lesprogramma voor de groepen 7 en 8 samengesteld met als doel om deze kinderen door voetbal = bewegen, een gezonder gewicht te krijgen of te behouden. Het door Spotlight geboden sociaal maatschappelijke programma duurt 2 dagdelen in het najaar ( 1e helft schooljaar ) en 2 dagdelen in het voorjaar ( 2e helft schooljaar ).

We zijn bezig met de ontwikkeling van een aparte website voor deze activiteit.


Als u belangstelling heeft kunt u uiteraard ook zelf contact opnemen met Spotlight Voetbal Support. 

 
Gratis lid Inschrijven voetbalClub