Techniektrainingen
 

De techniektrainingen zijn volledig op maat samengesteld.
Coördinatie en leiding is in handen van Jefta Bresser techniektrainer geweest bij Zenit ( Sint-Petersburg / Rusland ) Fulham en PSV. De trainers van Spotlight zijn gediplomeerd en veelal op het hoogste niveau werkzaam bij een BVO (Betaald Voetbal Organisatie). 

Clinics.
Op verzoek van verenigingen geven we specifiek op de vereniging afgestemde clinics. Dit kan een tweeledig doel dienen, namelijk de voetballers van de vereniging worden getraind en de eigen trainers kunnen hun kennis vergroten.
Bij interesse in een clinic bij uw vereniging, neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij horen uw wensen aan en kunnen dan een passende aanbieding maken.

Cursussen.
Een cursus bestaat uit een cyclus van 10 trainingen van 75 minuten.
Er zijn verschillende niveau's techniekcursussen, te weten Basis, Gevorderden, Elite en Topklasse.
Vooraf wordt duidelijk gemaakt waaruit het lesprogramma bestaat. Er wordt ook oefenstof meegegeven; oefeningen die spelers thuis kunnen doen. Verder wordt er video-opnamen gemaakt en deze beelden worden naar de spelers thuis gestuurd.

In maart 2015 startten we weer met de Basis en Gevorderden cursussen, waarvoor u zich nu al kunt inschrijven.
De trainingen vinden steeds plaats op zondagochtend om 08.30 uur op de accommodatie van RKSV Schijndel, Rooiseheide 20 te Schijndel (Zuideinderpark). De trainingsdata zijn:
  • Maart 2015:  01 - 08 - 15 - 22 - 29    
  • April   2015:  05 - 12 - 19 - 26 
  • Mei    2015:  17  ( afsluiting )
 
De kosten voor elke cursus zijn € 195,00. De Spotlight kledingset wordt in bruikleen gegeven, maar kan ook voor de gereduceerde prijs van 
€ 65,50
worden gekocht na afloop van de cursus.
Heb je reeds eerder een cursus gevolgd, dan krijg je 10% = € 19,50 korting. Ben je ook in het bezit van eigen Spotlight kleding dan krijg je ook nog eens 10% = € 19,50 korting.

Na afloop van de cursus krijgt de deelnemer een prachtig Spotlight cadeau, een orgineel certificaat en een USB stick met foto's en video-opnames welke tijdens de cursus zijn gemaakt.

Betaling van het inschrijfbedrag á € 195,- kan in termijnen worden voldaan.
Bij inschrijving met enkele vriendjes hebben we een aantrekkelijke korting. Informeer bij Spotlight op telefoonnummer 073 54 304 38


            
 

 
 
Gratis lid Inschrijven voetbalClub