keeperstraining

Guido van de Kamp is aangetrokken als coördinator voor de Spotlight-keeperstrainingen. Guido heeft als prof gespeeld in Schotland en daarnaast heeft hij veel ervaring bij andere profclubs (NEC en FC Den Bosch) opgedaan. Momenteel is hij werkzaam bij  FC Den Bosch. Spotlight Voetbal Support is erg blij met de komst van Guido.

Het Sportcomplex van Avanti'31, Avantilaan 1 te Schijndel is de vaste locatie voor de trainingen. In augustus 2012 is de eerste cyclus voor keepers gestart. Onder leiding van Guido van de Kamp verzorgen de keepertrainers 10 trainingen voor de deelnemers. Deze trainingen zijn bedoeld voor keepers vanaf 8 tot en met 21 jaar. De training wordt volledig op maat aangeboden. De kleding wordt in bruikleen gegeven, maar kan ook eventueel voor € 85,50 worden gekocht bij aanvang van de trainingscyclus. Na afloop van de cyclus krijgt de deelnemer een prachtig origineel Spotlight T-shirt cadeau en een certificaat.


In september 2013 starten de volgende cyclussen, waarvoor u zich nu al kunt inschrijven. De trainingen vinden steeds plaats op vrijdagavonden om 19.00 uur. De trainingsdata zijn:

September:  20 - 27    
Oktober:      04 - 25 ( niet op 11 - 18 i.v.m. herfstvakantie ).
November:   01 - 08 - 15 - 22 - 29
December:   06 ( afsluiting )

 

We beginnen met de Basiscursus, later volgen cursussen voor Gevorderden en de Topklasse.
Vooraf wordt duidelijk gemaakt waaruit het lesprogramma bestaat. Er wordt ook oefenstof meegegeven; oefeningen die spelers thuis kunnen doen. Verder worden er video-opnamen gemaakt en deze beelden worden naar de spelers thuis toegestuurd.

Betaling van het inschrijfbedrag á € 225,- kan in termijnen worden voldaan.

Bij gezamelijke inschrijving met enkele vriendjes hebben we een aantrekkelijke korting. Informeer bij Spotlight op telefoonnummer 073 54 304 38

 

 

 

 
Gratis lid Inschrijven voetbalClub