conditie-, loop- en coördinatietrainingen

Jurgen Seegers is binnen Spotlight werkzaam als expert op het gebied van loop, herstel- en conditietraining. Hij werkt al enkele jaren bij ADO Den Haag, waar mede dankzij zijn inspanning en begeleiding het aantal blessures binnen de selectiegroep opmerkelijk laag is. Jürgen vormt volledig onderdeel van het begeleidingsteam. Hij is onder andere uitstekend in staat om in groepsverband kwalitatief goede loop- en hersteltrainingen te verzorgen, maar hij wordt ook wekelijk door derden ingeschakeld voor de begeleiding van een geblesseerde speler op volledig individuele basis. Hij traint met deze individuele speler dagelijks een aantal uren en zet samen met de betrokkene een traject uit tot volledig herstel.

Via Spotlight kunt u informeren of een dergelijk persoonlijke hersteltrainingscyclus ook voor u of spelers uit uw vereniging mogelijk is. Behalve Jürgen betrekken we daar ook het volledige medische team van Spotlight bij. Dit aanbod is bedoeld voor iedere speler op ieder niveau. Spotlight behandelt iedere speler als een topsporter!

De groepstraining loop-, herstel- en conditie wordt op dit moment voorbereid. De startdatum en de locatie maken we binnenkort bekend.  
 
Gratis lid Inschrijven voetbalClub